Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ρ.X. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΡΩΪΝΗΣ;

Από άντρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης στην Αθήνα συνελήφθη κύκλωμα που διακινούσε μεγ...


Από άντρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης στην Αθήνα συνελήφθη κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωϊνης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Ο εγκέφαλος του κυκλώματος, γνωστός ως Στρατηγός στο χώρο των τοξικοεξαρτημένων, είναι σύζυγος της γνωστής ηθοποιού Ρ.Χ., που διαπρέπει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο 58χρονος δρούσε κυρίως στις περιοχές του Μοσχατού, Καλλιθέας και Βορειών Προαστίων. Για την κάλυψη του, χρησιμοποιούσε σπίτι (καβάτζα) έτερου συνεργού του στο οποίο βρέθηκαν 4.600 γραμμάρια ηρωϊνης και 3.800 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα). Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν καλά κρυμμένες σε ειδική κρύπτη εντός τραπεζιού. Στο σπίτι του Στρατηγού βρέθηκαν ζυγαριές ακριβείας και μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προερχόταν από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.