Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ: ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ANTIGOLD!

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων επιφανείας Γιώργος Χατζής σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ δυο εργαζόμενοι έπεσαν θύμα...


Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων επιφανείας Γιώργος Χατζής σεδηλώσεις του στο ΑΠΕ δυο εργαζόμενοι έπεσαν θύματα του ανελέητου πολέμου με πέτρες, μπουλόνια, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα που τους επιφύλαξαν οι καλά΄οργανωμένοι και προετοιμασμένοι "antigold" για μάχη σήμερα το πρωί στο Χοντρό Δέντρο.


Ο πρώτος είναι χτυπημένος στο δεξί του μάτι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πολύγυρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.







Ο δεύτερος εργαζόμενος χτυπήθηκε και αυτός μάλλον από πέτρα στο δεξί πόδι του.


Στο μεταξύ, οι... ειρηνικές πέτρες των "οικολόγων" βρήκαν στόχο και πολλά αυτοκίνητα εργαζομένων. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι ενδεικτική των ζημιών που προκάλεσαν.




politesaristoteli



1 σχόλιο

  1. Καλά τους έκαναν , οι εργαζόμενοι στην εταιρία εξορύξεως χρυσού είναι χειρότεροι απο τους γενίτσαρους της Τουρκοκρατίας , διότι τουλάχιστον οι γενίτσαροι πήγαιναν με το ζόρι στα 12-15 στις στρατιωτικές σχολές (τους έπερναν απο τις οικογένειές τους) ενώ οι εργαζόμενοι πάνε με την θέλησή τους να γίνουν προδότερς του τόπου τους , να καταστρέψουν το περιβάλλον και τις άλλες οικονομικές δραστηριότητες των συμπολιτών τους. Αυτοί οι εργαζόμενοι στρέφονται κατά του κοινωνικού συνόλου , με το να εργάζονται για την Ελντοράντο ή όπως λέγεται η εταιρία. Αλλά με τέτοια άρθρα κατάλαβ απλέον οτι εσείς στον Στόχο δεν είστε πραγματικοί εθνικιστές (διότι αν ήσασταν θα βάζατε το κοινωνικό συμφέρον πάνω απο το συμφέρον μιας εταιρίας , την προστασία της Γης πάνω απο την εξόρυξυ χρυσού) , αλλά είστε στηρίγματα του κεφαλαιοκρατών. Και φυσικά δεν είμαι αριστερός ούτε κουμουνιστής , αλλά αναγνωρίζω τις ελάχιστες περιτπώσεις που οι αριστεροι διαμαρτύρονται δικαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.