Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΦΡΙΚΗ... ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ 6 ΣΥΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ! Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛ ΜΑΓΑΝΤΙΜ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ "ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ"...

H ISIS προχώρησε σ΄έναν ακόμη ομαδικό αποκεφαλισμό ‘6 σύριων στρατιωτών ‘.Η εκτέλεση ήταν δημόσια την παρακολούθησε πλήθος παρουσία...




H ISIS προχώρησε σ΄έναν ακόμη ομαδικό αποκεφαλισμό ‘6 σύριων στρατιωτών ‘.Η εκτέλεση ήταν δημόσια την παρακολούθησε πλήθος παρουσία και πολλών μικρών παιδιών.


Το Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε φωτογραφίες από αυτόν τον αποκεφαλισμό ανδρών που διατείνεται ότι μάχονταν για τον σύριο πρόεδρο Bachar al-Assad.

Ο αποκεφαλισμός γίνεται με σπάθα από μασκοφόρο και τα θύματα αποκεφαλίζονται γονατισμένοι,με χειροπέδες και έχοντας στηρίξει το κεφάλι σε κούτσουρο. (Abna 24 17/4/15)H Daesh αποκεφάλισε δημόσια τους 6 με την κατηγορία ότι «ανατίναξαν παγιδευμένο αυτοκίνητο στη συριακή πόλη al-Mayadin.

Οι φωτογραφίες αυτές προέρχονται από βίντεο.Η Al-Mayadin είναι ένα από τα μέρη όπου η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος άνοιξε γραφεία στρατολόγησης για παιδιά τα οποία αποκαλούνται «σκυλάκια του χαλιφάτου».


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.