Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Όπως φαίνεται στο βίντειο ντοκουμέντο του newsIT, στην οδό Ερμού επικρατεί μεγάλη ένταση. "Φύγε από εδώ ήρεμα και ωραία&qu...




Όπως φαίνεται στο βίντειο ντοκουμέντο του newsIT, στην οδό Ερμού επικρατεί μεγάλη ένταση.





"Φύγε από εδώ ήρεμα και ωραία", είπαν άγνωστοι σε μία γυναίκα η οποία είχε μαζί της το σχεδόν 4 ετών παιδί της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δέχτηκε επίθεση όταν προσπάθησε να μπει σε μαγαζί. Είπε οτι θα φωνάξει την αστυνομία και ότι θα περιμένει να έρθει, με μία ομάδα 5 - 6 ατόμων να της ζητούν έντονα να φύγει από το σημείο.

Στην συνέχεια του βίντεο ακούγεται η συγκεκριμένη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των ατόμων που της επιτέθηκαν και να τους ρωτά: "Αυτά σας έμαθαν στα πανεπιστήμια;"

Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν εκεί που χτυπά η "καρδιά" του εμπορίου της πρωτεύουσας, στην οδό Ερμού, καθώς και τα γύρω στενά.








Αρχικά όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα, με τους εμποροϋπαλλήλους να διαμαρτύρονται για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

7 σχόλια

  1. το κατεβασαν το βιντεο τα απλυτα ρε μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ....Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΠΑΤΕΡΑ Η ΜΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Η ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 8ΩΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ. ΕΥΓΕ! ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΑ ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε στόχε; Είσαι κι εσύ από αυτούς που θέλουν τα καταστήματα να είναι ανοικτά τις Κυριακές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμφιβάλλει κανείς ότι το συγκεκριμένο παρτσακλό, όταν ο κανακάρης της φτάσει η ώρα να πάει στον Στρατό (quelle banalité!), θα βάλει λυτούς και δεμένους για να είναι σε κανένα γραφείο δίπλα στο σπιτάκι του;

    Άμα έχει τα κότσια, να πάει να ψωνίσει στο ισραήλ ημέρα Σάββατο, όχι που μου θέλει εδώ ψώνια κυριακάτικα το τσόκαρο!

    Βρήκε αυτό που της άξιζε το παράσιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι έσβησαν το βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι παρακολουθούμε τον Στόχο ξέρουμε ποια είναι η γνώμη του για τη εργασία τις Κυριακές. Μόνο που τα κουμούνια δεν κάνουν τα καραγκιοζιλίκια τους για τον ίδιο λόγο. Γιατί καταγγέλλουν μονίμως στις ανακοινώσεις τους τις πολυεθνικές και τα εμπορικά κέντρα, αλλά δεν τους είδαμε μια φορά να ροβολήσουν σε κανένα από αυτά, όπως στο Mall για παράδειγμα. Όλο εκεί στην Ερμού που κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα μαγαζιά τρέχουν. Μήπως τα κουμούνια αυτό θέλουν; Να κλείσουν όλα τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.