Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΝΓΚΟΡΙΝ: Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛH Η ΙΝΔΙΑ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ... ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΕΣ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ...

O Iταλός φωτογράφος Κριστιάνο Οστινέλι έκανε σίγουρα το πιο παράτολμο ρεπορτάζ, όταν πέρασε λίγες μέρες με τους μοναχούς Ανγκόριν, στο ...



O Iταλός φωτογράφος Κριστιάνο Οστινέλι έκανε σίγουρα το πιο παράτολμο ρεπορτάζ, όταν πέρασε λίγες μέρες με τους μοναχούς Ανγκόριν, στο Μπεναρές της Ινδίας.

Οι Ανγκόρι είναι η φυλή που φοβάται όλη η Ινδία. Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση.


Πιστεύουν στον θεό Σίβα. Οι τελετές περιλαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα.

Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν κατάφερει να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους:

«Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».
amghori4



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

3 σχόλια

  1. Ρε παιδια τι παπαρες ειναι αυτες? Τι παπαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι '' ''θεοι'' των εθνων, δαιμονια''.Δαιμονισμενοι και οι πιστοι σε αυτους.Αυτη είναι η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.