Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ"!!! ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ... ΟΣΚΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΡΟΥΦΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

Μέσα σε μια κατάμεστη δικαστική αίθουσα η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε από τον προφυλακισμένο βου...

Μέσα σε μια κατάμεστη δικαστική αίθουσα η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1.

Η μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερις μπουνιές που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, όπως είπε, ήταν εκτός ελέγχου με αφορμή αιτιάσεις της Ρένας Δούρου για δικαστικές του εκκρεμότητες.

«Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι... Έχω πάει σε πολέμους ξέρω να ξεχωρίζω την μπουνιά από το χαστούκι». Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγεία της. «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική. Μετά ήρθαν οι ναυτεργάτες, ο φόνος του Φύσσα», είπε η Λιάνα Κανέλη προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή, όπως είπε, δεν προηγήθηκε άρση ασυλίας για την πράξη που καλείται να λογοδοτήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η δίκη συνεχίζεται...

9 σχόλια

  1. Λοιπόν Κανέλλη είσαι πολύ βρώμικος χαρακτήρας. Δεν περίμενα ειλικρινά από σένα να είσαι τόσο αδιάντροπη ψεύτρα. Και αυτό το λέγω . διότι έτυχε να παρακολουθώ την τηλεόραση και είδα καθαρά όλη την σκηνή΄. Λοιπόν το επεισόδιο εγεινε ως εξείς. Η Δούρου είπε στον Κασιδιάρη ότι αν έλθει στα πράγματα η χρυσή αυγή, θα πάμε 50 χρόνια πίσω. Σημειωτέον ότι του είχαν ριχτεί όλοι μαζί και τον προσέβαλαν συνέχεια., τότε πράγματι της έριξε στο πρόσωπο ένα ποτήρι νερό. Σημειωτέον ότι κάθονταν απέναντι της., δίπλα της κάθονταν ο Προκόπης Παυλόπουλος και παραδίπλα η Κανέλλη.Την εκπομπή διηύθυνε ο Παπαδάκης. Μόλις της πέταξε το νερό , ο μεν Παυλόπουλος μαζεύτηκε μην πιτσιλιστεί, και κάθισε σαν το φρόνιμο παιδάκι στα αυγά του, η δε Κανέλλη, σηκώθηκε με κάτι χαρτιά στα χέρια τα οποία είχε κάνει ρολό, και φωνάζοντας και βρίζοντας έξαλα, κατευθύνθηκε προς τον Κασιδιάρη. κραδαίνοντας σαν ρόπαλο τον ρολό που κρατούσε. Βλέποντας την ο Κασιδιάρης σηκώθηκε επάνω, και τότε αυτή του έσκασε στο πρόσωπο μία δύο φορές το χάρτινο μπαστούνι. Ε!!! αυτό ήταν. άρχισε και εκείνος να την σφαλιαρίζει, , και ο Παπαδάκης τα είχε χαμένα και βαστούσε και πισινή μήπως βρεθεί στην μέση του καυγά, προσπαθούσε να τους κατευνάσει. Αλήθεια Κανέλλη θυμάσαι τι του έλεγες; π.χ το πουσ@@@@ριο τι έκανες βρε Πουσ@@@@ριο και κάτι άλλα τέτοια λόγια του χαμαιτυπείου;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι πολύ που ασχολούνται μαζί σας. Έχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα οι Έλληνες να ασχοληθούν. Το θλιβερό δε, είναι ότι ψοφάτε κυριολεκτικά για αποθέωση, δόξα, κυριαρχία και πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο πολύ την χλευαζουν οι αριστεροι παρά οι χρυσαυγιτες. Μεχρι και αυγά έχει φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειχες μαθει τοσα χρονια να τα χωνεις στα φλωρακια και μολις βρεθηκε ενας να σε βαλει στη θεση σου ζοριστηκες ε; αηντε απο τοτ

    ε που σε βλεπω γλωσσα δε βαζεις μεσα. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ΚΑΝΕΛΛΟΣ:"ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ"
    -ΕΔΡΑ: "εεεε Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γλωσσα σου ομως τσακιζει κοκκαλα και ακουσαμε ολοι πως τον αποκαλεσες πριν σε αρπαξει,Σε παρακολουθω χρονια κυρια καννελη, μορφωθηκες πολυ μεχρι που παραμορφωθηκες,Κριμα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί έπαθε ή υγεία σου μωρή λεσβία από ένα χαστούκι? Μητρικά? Άιντε γαργαλήσου θέατρο...........παντού δίνεις θεατρική παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αθωωση του κατηγορουμενου,θα ειναι,δεδικασμενο για παρομιες περιπτωσεις.πρεπει να τιμωρουνται τετοιες πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.