Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΩΡΕ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ ΛΕΕΙ: «ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Αδυνατεί ο Σύριζα να στήσει κατηγορητήριο για το πως φτάσαμε εδώ! Τόσο για τον ΓΑΠ, όσο και για τον Σαμαρ...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αδυνατεί ο Σύριζα να στήσει κατηγορητήριο για το πως φτάσαμε εδώ! Τόσο για τον ΓΑΠ, όσο και για τον Σαμαρά – Βενιζέλο, Από μέρος της λύσης του προβλήματος που φιλοδοξούσε να γίνει ο Τσίπρας σύντομα θα γίνει μέρος του προβλήματος, αφού οι συμφωνίες του με τους ξένους είναι σφόδρα αντίθετες με τα συμφέροντα του λαού τον οποίο εξαπάτησε για να του υφαρπάξει την ψήφο του.

Ότι δεν τολμάει λοιπόν να πει ο Τσίπρας στην Ευρώπη, το λέει μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ.

Σφοδρή κριτική στην Ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αλλά και το ίδιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί το μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σε συνέντευξή του στον Alpha. «Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα», υποστηρίζει ο Μπατίστα, που κατηγορεί την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο ίδιος κάνει λόγο δε για αναγκαία αναδιάρθρωση του μέρους του ελληνικού χρέους που διακρατούν οι Ευρωπαίοι εταίροι. «Μπορεί αυτή η άποψη να μην είναι ευρείας αποδοχής και να μη συγκεντρώνει συναίνεση, αλλά αν δείτε την κατάσταση στην Ελλάδα, δύσκολα μπορεί να εξέλθει από την κοινωνικο-οικονομική κρίση χωρίς κάποια αναδιάρθρωση χρέους», εκτιμά ο Μπατίστα.

Υ.Γ. Αυτές οι ειδήσεις που βγαίνουν κατά καιρούς, και αφορούν τον άδικο και παράνομο τρόπο που οδηγηθήκαμε σ΄ αυτή την κατάσταση, έχουν σκοπό να ρίξουν στη κατάθλιψη, όσους μπορούν περισσότερους, δίνοντας την ευκαιρία σε περιστασιακούς πολιτικούς απατεώνες (βλ. Τσίπρα, Καμμένο, Θεοδωράκη) να το παίζουν πολιτικοί παράγοντες στην φτώχεια μας.

Θυμηθείτε πως ξεκίνησε, από τον ΓΑΠ που μας διαβεβαίωνε πως «δεν θα καλέσουμε το ΔΝΤ», και το καλέσαμε, τον Βενιζέλο που μιλούσε για ένα έκτακτο και προσωρινό μέτρο μιλώντας για το χαράτσι της ΔΕΗ που παραμένει παρόλο που ο Τσίπρας έλεγε πως το διαγράψει και πως φτάσαμε στον Τσίπρα που μιλούσε για διαγραφή του χρέους και Λογιστικό έλεγχο και δεν έκανε τίποτε από αυτά και όταν θα κάνει θα πρέπει να βάλει και τον εαυτό του μέσα…. Σιγά που θα το κάνει!

Όσο ο κόσμος τους ψηφίζει, τόσο η κατάθλιψη θα συνεχίζεται…

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.