Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ. ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΠΕΖΟΣ

Περιπετειώδη εξέλιξη είχε η προσπάθεια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου να ελέγξουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στη γέφυρα του Αχελώ...


Περιπετειώδη εξέλιξη είχε η προσπάθεια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου να ελέγξουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στη γέφυρα του Αχελώου στην εθνική οδό, στο ύψος της περιοχής του Στράτου. Ο οδηγός του το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μάλιστα, πέταξε στο δρόμο μια συσκευασία που περιείχε 177 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση και κατέσχεσαν 90 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς του χασίς.

Αλλά και μέσα στο Αγρίνιο, οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν έναν 36χρονο μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 120 γραμμάρια κάνναβης, 46 σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 350 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος. Και σε αυτόν, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.