Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ: ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ... ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές εικόνες της απάνθρωπης στιγμής που τζιχαντιστές ρίχνουν στο κενό έναν ομοφυλόφιλο και τις ...

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές εικόνες της απάνθρωπης στιγμής που τζιχαντιστές ρίχνουν στο κενό έναν ομοφυλόφιλο και τις οποίες δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Στις φωτογραφίες που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρονται να έχουν τραβηχθεί στην πόλη Ράκκα της Συρίας εμφανίζεται ένας μεσήλικας με δεμένα τα μάτια να κάθεται σε μία άσπρη πλαστική καρέκλα η οποία βρίσκεται στο χείλος ενός υψηλού ορόφου κτηρίου.

Στη συνέχεια ο φωτογραφικός φακός καταγράφει τη στιγμή που ο άνδρας βρίσκεται στο κενό και στην τρίτη φωτογραφία κάτοικοι της πόλης έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το άψυχο κορμί του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο εκτέλεσης για άνδρες τους οποίους κατηγόρησαν για ομοφυλοφιλία.



1 σχόλιο

  1. ο Κωνσταντινου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θαρρεις ειναι...

    Κοιτα να δεις που θα τους συμπαθησω στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.