Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...! ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΟ "IT'S A BEAUTIFULL DAY" TΩΝ U2 ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ" ΜΕ ΣΗΜΑ... ΤΗΝ ΤΟΥΛΙΠΑ! ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ...

- Καθυστερημένη η έναρξη της παρουσίασης ενώ ακούγεται το τραγούδι των U2 ''It' s a beautiful day'' - Φωτο Newsit ...



- Καθυστερημένη η έναρξη της παρουσίασης ενώ ακούγεται το τραγούδι των U2 ''It' s a beautiful day'' - Φωτο Newsit
- Νωρίτερα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματος που ονομάζεται «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών»
- Έμβλημα του νέου κόμματος που θα κατέβει στις εκλογές είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο – Δείτε φωτογραφίες
- Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης


Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς στην ανοιχτή εκδήλωση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή το νέο κόμμα ''Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' του Γ. Παπανδρέου.






Το σήμα του κόμματος είναι ένα τριαντάφυλλο σε κόκκινο φόντο.






Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης.

Να σημειωθεί ότι ήδη πριν καλά-καλά την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου ακόμα, στην Χαριλάου Τρικούπη, είδαν τρεις εν ενεργεία βουλευτές τους και δύο πρώην γραμματείς να τους εγκαταλείπουν.



Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαχινίδη, Συμεών Κεδίκογλου και Θάνο Μωραϊτη, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή καθώς και τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ πίσω από την οργάνωση και συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκονται ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Προς το παρόν στο επικοινωνιακό επιτελείο ως εκπρόσωποι είναι οι Φ. Σαχινίδης, ο Γ. Πεταλωτής και ο Γ. Ελενόπουλος, στη συνέχεια το ρόλο αυτό θα έχει αποκλειστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον κ. Ελενόπουλο σε ρόλο συντονιστή του Γραφείου Παπανδρέου.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, έστω και άτυπη, σχετικά με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.
«Σηκώθηκε το παραβάν». Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, δήλωσαν από το ΠΑΣΟΚ.


ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.