Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΗΜΩΣΕ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ..

Άδειασε τους δρόμους της Νέας Υόρκης η προαναγγελία μεγάλης χιονοθύελλας που θα χτυπήσει τη μεγαλούπολη τις επόμενες ώρες.    Οι κάτοικο...

Άδειασε τους δρόμους της Νέας Υόρκης η προαναγγελία μεγάλης χιονοθύελλας που θα χτυπήσει τη μεγαλούπολη τις επόμενες ώρες.   
Οι κάτοικοι σχημάτισαν ουρές στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα απαραίτητα ενώ οι εικόνες που μεταδίδονται τώρα δείχνουν άδειους δρόμους και έρημους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Στους δρόμους της Ν. Υόρκης κυκλοφορούν χιονοδρομικά.   
Η χιονοθύελλα που θα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις μία από τις μεγαλύτερες που θα χτυπήσουν την αμερικανική μεγαλούπολη οδήγησε στην κινητοποίηση των αρχών και στη λήψη έκτακτων μέτρων πρόληψης, όπως η διακοπή των δημόσιων μέσων μεταφοράς από τις 23:00 τοπική (0600 της Τρίτης ώρας Ελλάδας).   «Μπορεί τα πράγματα να μην φαίνονται άσχημα ακόμα» είπε το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο «αλλά αυτό θα γίνει σύντομα». « Είναι κυριολεκτικά η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Είναι έτοιμη να ξεκινήσει για τα καλά» πρόσθεσε ο ντε Μπλάσιο.    
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χρησιμοποιεί όρους όπως «απειλητική για τη ζωή» και «ιστορική» για να περιγράψει το καιρικό σύστημα που αναμένεται να πλήξει την Νέα Υόρκη και τις γειτονικές αμερικανικές πολιτείες τις αμέσως επόμενες ώρες Σχεδόν 7.000 πτήσεις ακυρώθηκαν για τη Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με την ειδική ιστοσελίδα παρακολούθησης των πτήσεων Flightaware.com. Εκατοντάδες πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί και για την Τετάρτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.