Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ...!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ... Η υποψήφια στο Επικρατείας του κόμματος είπε ότι πως «πρέπει να υπάρξει...


ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...

Η υποψήφια στο Επικρατείας του κόμματος είπε ότι πως «πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν και στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση»

Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ υπόσχεται η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαΐα Κυρίτση η οποία σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό την Τετάρτη ανέφερε ότι «αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά της πολιτικής και του ήθους της Aριστεράς».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και ερωτηθείσα σχετικά με το αν θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ απάντησε πως «επαναπροσλαμβάνονται όλοι» και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν και στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση».

Μάλιστα, η κυρία Κυρίτση εξέφρασε την άποψή της ότι το «EΡΤ» δεν έπρεπε να φύγει, αν το δει κανείς από το brand name και σημείωσε πως «πρέπει να δούμε τι δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.