Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Δημοσίευση by Constantino Korikis .



6 σχόλια

  1. Λυπαμαι διοτι ,στις 25 του μηνα θα υπαρξουν ψηφοφοροι που θα ψηφησουν ΣΎΡΙΖΑ, για πρωτη φορα ,και δεν θα είναι λιγοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΦΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε είναι όλοι τους κλεφτες απατεώνες προδότες ανθέλληνες και ψεύτες ακόμα δεν τους πήρατε χαμπάρι? η μήπως έχω άδικο??Δεν έχετε βαρεθεί με τα ψέματα τους? Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα είναι άδειοι δεν έχουν τίποτα μέσα τους.Δεν τους φτάσανε όσα έχουνε φαΐ μέχρι τώρα ,αλλα θέλουν να φάνε κιάλα Εκτος και εάν είστε μαζοχιστές και το διασκεδάζετε.Λοιπόν μια είναι η λύση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει η χωρα από όλα αυτά τα πουλημένα καθάρματα που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.Τουλάχιστον δεν μπορεί κανένας να πει ότι οι Χρυσαυγίτες έκλεψαν.Αλλα πιστεύω που θα έλθει η ώρα τους σε όλους αυτούς τους προδότες κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τα λέει...όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μην χάσω την ώρα μου να ακούσω ενα ΑΕΡΓΟ εβραιοπουλο που το κυνοβουλιο τον ετοίμασε για τον επόμενο να συνεχίσει το καταστροφικό τους έργο .
    Η , μήπως νομίζετε οτι οι πρασινομπλε λουγκρες έκαναν τόσα λάθη επειδη ειναι ηλίθιοι ;
    Προδότες ειναι και οι εντολές ειναι ξεκάθαρες .
    Απο δω και πέρα , οι αριστεροι να βαλουν την τάφοπετρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.