Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ... ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ...

Με λαμπρότητα εορτάζονται τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου. Ο εορτασμός ξεκίνησε από χθες Δευτέρα. Στον Μέγα Εσπεριν...

Με λαμπρότητα εορτάζονται τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου. Ο εορτασμός ξεκίνησε από χθες Δευτέρα. Στον Μέγα Εσπερινό που τελέστηκε παραβρέθηκαν οι Μητροπολίτες Ιερισσού Θεόκλητος, Μαντινείας Αλέξιος και Αιγιαλείας-Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην πανηγυρική Θεία λειτουργία στο νέο ναό του Αγίου Ανδρέου όπου και θα κηρύξει το Θείο λόγο ενώ στο ναό θα εκτεθεί για προσκύνημα από τους πιστούς μικρό τμήμα των τιμίων λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Τις ευχές των πιστών θα δεχτεί ο Μητροπολίτης Πατρών στο ναό του Αγίου Ανδρέου μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

Επίσης όπως αναφέρει η ανακοίνωση, παρακαλούνται οι ευσεβείς αδελφοί αντί δώρων προς τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, εφόσον επιθυμούν και δύνανται, να προσφέρουν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως προς ενίσχυση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά και ποικίλα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.