Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟ REUTERS ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: «ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Εκτενές ρεπορτάζ για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τις εξελίξεις που αναμένονται, κάνει το (γνωσ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εκτενές ρεπορτάζ για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τις εξελίξεις που αναμένονται, κάνει το (γνωστών συμφερόντων…) διεθνές πρακτορείο Reuters.

Το πρακτορείο κάνει μεν λόγο για τον φόβο που προκαλεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τρόπο αφήνει να εννοηθεί ότι όλα αυτά είναι θεωρητικά και δεν πρόκειται να εφαρμοστούν στην πράξη.

Έτσι, παρατίθενται δηλώσεις, ανώνυμων φυσικά, αξιωματούχων της ΕΕ και οικονομολόγων, που πιστεύουν πως τα «ριζοσπαστικά» συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να μετριασθούν ή να εξαφανιστούν αν έρθει στην εξουσία. Επίσης, οι αξιωματούχοι αυτοί επισημαίνουν πως είναι δύσκολο να πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα χρειασθεί να σχηματίσει συγκυβέρνηση, η οποία θα μετριάσει τις αξιώσεις του, σημειώνεται στην ανάλυση του Ρόιτερ.

Κι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας αξιωματούχος της Κομισιόν: «Στην πολιτική συμπεριφέρεσαι διαφορετικά πριν και μετά τις εκλογές»…

Και ο νοών νοείτω! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.