Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΛΣΜΑΟΠΙΘΗΚΟΥ ΙΜΑΜΗ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΥ... ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ...!!

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου τουλάχιστον ένας ένοπλος άνδρας ταμπουρώθηκε σε κεντρική καφετέρ...

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου τουλάχιστον ένας ένοπλος άνδρας ταμπουρώθηκε σε κεντρική καφετέρια στην περιοχή Martin Place, κρατώντας ομήρους περίπου 20 θαμώνες.

Πέντε όμηροι διέφυγαν εγκαίρως από τους χώρους του καφέ, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν ο εισβολέας τούς άφησε ελεύθερους ή αν κατάφεραν να διαφύγουν. Ο εισβολέας ζήτησε να του δοθεί μια σημαία του Ισλαμικού Χαλιφάτου, ενώ δήλωσε πως έχει τοποθετήσει τέσσερις βόμβες σε σημεία της πόλης, τις οποίες μπορεί ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση των γειτονικών κτηρίων και αποκλεισμό της περιοχής. Ομογενείς αυτόπτες μάρτυρες, όπως ο Άκης Καστελλορίου, ο οποίος εργάζεται σε τράπεζα, και ο Γιάννης Τρυπιδάκης που διαθέτει δικηγορικό γραφείο, είπαν ότι η εκκένωση των κτηρίων έγινε ψύχραιμα και με πειθαρχία.



Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο ομογενής δικηγόρος Στέφαν Μπαλαφούτης είναι ένας από τους πέντε ομήρους (τρεις άνδρες και δυο γυναίκες) που κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από την καφετέρια. Ο ομογενής δεν έκανε δηλώσεις αλλά ενημέρωσε την αστυνομία για τον δράστη και τους άλλους ομήρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.