Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ...!!!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Λ. Λαζόπουλος. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκηαποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μ...


Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Λ. Λαζόπουλος. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκηαποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε απόπειρα χρηματισμού εν ενεργεία Βουλευτή!!! Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που έχει ήδη κατατεθεί στη Δικαιοσύνη! Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας, ενώ σύμφωνα με αυτά που είπε ο γνωστός ηθοποιός η απόπειρα χρηματισμού στην οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας αφορούσε κατά πάσα πιθανότητα βουλευτή των ΑΝΕΛ!

Πριν από λίγο επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη ο Π. Χαϊκάλης τις απίστευτες καταγγελίες του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας βουλευτή από άνθρωπο επιχειρηματία που λειτουργούσε για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Ο Π. Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι του πρότειναν 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας που πρότεινε η συγκυβέρνηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ.,..!! Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ 2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!
-------------------

Ueqcvk on Make A Gif, Animated Gifs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.