Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ!! ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ: "ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"

Αλλαγή “πλεύσης” και από την Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η βουλευτής, σε δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει και δεν υ...


Αλλαγή “πλεύσης” και από την Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η βουλευτής, σε δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει και δεν υπαινίχθηκε αν ο ΓιώργοςΑποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του ΠάνουΚαμμένου.

Μάλιστα, σημειώνει η κ. Γιαταγάνα ότι δεν είπε ποτέ και δεν πιστεύει ότι οι καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού είναι στημένες.

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει στη δήλωσή της η βουλευτής.

Οι δημοσιογράφοι πάντως που είχαν το πρωί τη συζήτηση με την κ. Γιαταγάνα, επιμένουν ότι η βουλευτής τους δήλωσε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δήλωση, η ίδια έδωσε το "πράσινο φως".

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως μετά την πρωινή δήλωση Γιαταγάνα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους έκαναν σαφές ότι τη Δευτέρα θα αποτανθούν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.