Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ Κ@ΡΙΟΛ@, ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ!" ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ... ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΝΤΟΡΑ!

Ένωσης. Συγκεντρωμένοι άρχισαν να βρίζουν την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, την Σοφία Βούλτεψη και άλλους (Vids) news247 Δ...


Ένωσης. Συγκεντρωμένοι άρχισαν να βρίζουν την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, την Σοφία Βούλτεψη και άλλους (Vids)
news247 Δεκέμβριος 14 2014 18:26
Σκληρή φραστική επίθεση δέχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Η επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με βαριές εκφράσεις έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

Ειδικότερα, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν και να της φωνάζουν "οικογένεια των δράκων", "ουστ, στα τσακίδια" και άλλα πολλά.
Αίσθηση προκάλεσε και ένας από τους συγκεντρωμένους οποίος φώναζε "ναι σε όλα, βάλε φωτιά τώρα στο κανάλι της Βουλής".


Παράλληλα, επίθεση δέχτηκαν η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την έκθεση για τα 100 χρόνια της ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.