Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...!!!

Στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Χασιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια του Alp...


Στη Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Χασιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Kωνσταντίνα, λίγες ημέρες μετά το θρίλερ και τον ποταμό δημοσιευμάτων ότι αποχωρεί από τον Αlpha και κόβεται η εκπομπή της, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, επισκέφθηκε μαζί με τον καλό της φίλο και γνωστό make up artist Δημήτρη Δημητρουλη, τη Μονή λίγο μετά τις 16:30.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ήταν εντελώς αμακιγιάριστη, με ατημέλητα μαλλιά και φορούσε μια από τις μακριές φούστες που δίνουν στα μοναστήρια, στις γυναίκες όταν φοράνε κοντές φούστες ή παντελόνια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η Κωνσταντίνα φαινόταν στεναχωρημένη και προβληματισμένη, ενώ ο φίλος της που την συνόδευε έδειχνε να ξέρει τα κατατόπια και να "οδηγεί" την νεαρή παρουσιάστρια μέσα στο παρεκκλήσι της Μονής.

Πηγή από το μοναστήρι επιβεβαίωσε στο TLIFE, ότι όντως η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες Τετάρτη στο συγκεκριμένο μοναστήρι στις 16:30. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.