Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...!!! ΓΑΖΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΩΓΩΝΙ... ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ...!!!

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ, μία κτηνοτροφική μονάδα που λειτουργεί στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, στο ακριτικό χωρι...


Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ, μία κτηνοτροφική μονάδα που λειτουργεί στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, στο ακριτικό χωριό Ορεινό Πωγωνίου.

Ειδικότερα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην στάνη, στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ειδική καρότσα 150 δέματα από τριφύλλι, τροφή για τα αιγοπρόβατα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια της μονάδας, όταν μαζί με τον γιο της προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά, δέχτηκαν πυροβολισμούς προκειμένου να μην πλησιάσουν τον φλεγόμενο χώρο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι η τρίτη φορά, μέσα σε ένα χρόνο, που η κτηνοτροφική μονάδα βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων. Η δεύτερη φορά ήταν στις 19 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ιδιοκτήτρια της κτηνοτροφικής μονάδας, καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί απειλές από κτηνοτρόφους της περιοχής των συνόρων, ντόπιους και Αλβανούς, οι οποίοι επιδιώκουν με αυτές τις ενέργειες να σταματήσει η λειτουργία της μονάδας και να εκμεταλλεύονται τα βοσκοτόπια. enikos.gr

-----------

Ueqcvk on Make A Gif, Animated Gifs

1 σχόλιο

  1. ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Τ.Ε.Α. ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ''ΓΕΙΤΟΝΕΣ'' ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.