Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ "ΙΚΙΛ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ 4 ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ...!!!!

Ώρες αγωνίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου εδώ και πολλές ώρες άγνωστος άνδρας έχει εισβάλει σε καφετέρια σε εμπορικό κέντρο της πόλη...


Ώρες αγωνίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου εδώ και πολλές ώρες άγνωστος άνδρας έχει εισβάλει σε καφετέρια σε εμπορικό κέντρο της πόλης και κρατά ομήρους περισσότερους από 30 ανθρώπους!
Οι τελευταίες πληροφορίες από το Σίδνεϊ αναφέρουν πως μετά την επικοινωνία που είχαν οι αυστραλιανές αρχές με τον δράστη, εκείνος ζήτησε μια σημαία του ISIS, επιβεβαιώνοντας πως είναι τζιχαντιστής και να μιλήσει με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ.

Υποστήριξε πως έχει τοποθετήσει τέσσερις βόμβες, οι δυο εκ των οποίων μέσα στην καφετέρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ...!!!


ΤΩΡΑ LIVE... ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SKYNEWS ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΫ...
ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ...!!!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΤΩΡΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ "ΙΚΙΛ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ 4 ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.