Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ..

Περίμενε το βοήθημα των 300 ευρώ ως μακροχρόνια άνεργη και μητέρα ανήλικου παιδιού σε μονογονεϊκή οικογένεια, για να κάνει Χριστούγεννα...


Περίμενε το βοήθημα των 300 ευρώ ως μακροχρόνια άνεργη και μητέρα ανήλικου παιδιού σε μονογονεϊκή οικογένεια, για να κάνει Χριστούγεννα, αλλά... το κράτος της το κατέσχεσε. Αιτία η παλιά οφειλή πού είχε για τροχαία κλήση ύψους 294ευρώ, με αποτέλεσμα το ποσό να παρακρατηθεί και στο λογαριασμό να μπουν για επίδομα 6 ευρώ ως υπόλοιπο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Η γυναίκα έκπληκτη διαπίστωσε πως τα χρήματα που περίμενε για να καλύψει βασικές ανάγκες της μονογοεϊκής οικογένειας που έχει, δεν θα εμφανιστούν ποτέ. Απευθύνθηκε στο τοπικό γραφείο της ΕΚΠΟΙΖΩ προκειμένου να μετατρέψει τον λογαριασμό σε ακατάσχετο αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν απλά να επαληθεύσει πως τα χρήματα δεν πρόκειται να τα εισπράξει.

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.