Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...!!! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΚΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ...!!!!

Την προστασία των προσωπικών δεδομένων του 35χρονου Αλβανού, ο οποίος καταζητείται για την τυφλή ένοπλη δολοφονική επίθεση κατά θαμώνω...


Την προστασία των προσωπικών δεδομένων του 35χρονου Αλβανού, ο οποίος καταζητείται για την τυφλή ένοπλη δολοφονική επίθεση κατά θαμώνων του μπαρ εστιατορίου στο Μικρολίμανο του Πειραιά, με τρους 11τραυματίες- ηλικίας από 17 έως και 30ετών- τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11- 04.15) επικαλείται στο σκεπτικό της απόφασης η αρμόδια Εισαγγελέας του Πειραιά, για την καθυστέρηση έκδοση διάταξης των στοιχείων και της φωτογραφίας του.

Χρονικά η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του 35χρονος Αλβανού Α.G, ο οποίος έχει καταγραφεί σε ηχητικό αρχείο θαμώνων, και σε βινετεοληπτικό υλικό καμερών Ασφαλείας επιχειρήσεων στην περιοχή του Μικρολίμανου, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Εισαγγελέως Πειραιά, επικαλείτα τα «προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα» του μανιακού Αλβανού, ενώ έχει θέσει «χρονική ρήτρα» στην δημοσιοποίηση της διάταξης την οποία έχει υπογράψει με ημερομηνία της ερχόμενης Τρίτης (25/11). Στο αιτιολογικό σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται στο σχετικό Νόμο ενώ διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθεί και να γίνει επίδοση στον προσδιορισμένο δράστη- κατηγορούμενο, και στην περίπτωση που δεν εντοπισθεί, να θυροκοληθεί στη διεύθυνση της τελευταίας γνωστής διαμονής του, ώστε να λάβει- στο ενδεχόμενο που το επιθυμεί- το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων στο ενδεχόμενο να προσφύγει με ένασταση κατά της απόφασης.

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό της Εισαγγελικής απόφασης, το οποίο διαβιβάστηκε στην ΕΛΑΣ, η οποία θα εκτελέσει τη σχετική απόφαση, οφείλει να θυροκολλήσει την Εισαγγελική απόφαση στα Χανιά, σε διεύθυνση την οποία είχε δηλώσει ως μόνιμη διαμονή κατά την αποφυλάκισή του, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα, δίδοντας διορία 48 ωρών στον προσδιορισμένο δράστη της επίθεσης, να προσφύγει, όπως προβλέπεται από το Νόμο περί της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων. http://nantiareport.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.