Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ ΠΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΨΦΟΡΕΙΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ...!!! ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...!!!

Ένας Ισλαμιστής Παλαιστίνιος έσφαξε τη Δευτέρα το απόγευμα μια νεαρή Ισραηλινή που περίμενε στη στάση του λεωφορείου. Είναι η δεύτερη ε...

Ένας Ισλαμιστής Παλαιστίνιος έσφαξε τη Δευτέρα το απόγευμα μια νεαρή Ισραηλινή που περίμενε στη στάση του λεωφορείου.

Είναι η δεύτερη επίθεση τρομοκρατική «μοναχόλυκου» μέσα στην ίδια ημέρα. Το πρωί της Δευτέρας ένας άλλος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε έναν Ισραηλινό στρατιώτη έξω από σταθμό τρένου στο Τελ Αβίβ.

Αρχικά οι πληροφορίες που είχαμε από τα ισραηλινά Μέσα για τη δεύτερη επίθεση ανέφεραν ότι το θύμα ήταν μια 14χρονη κοπέλα.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αργότερα, το θύμα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ήταν 24 ή 25 ετών.

Όπως και θα δείτε στο βίντεο, η νεαρή Ισραηλινή κάθεται στη στάση και περιμένει το λεωφορείο. Είναι μόνη της στη στάση, η οποία βρίσκεται έξω από την πόλη Αλόν Σβουτ (Alon Shvut) στη δυτική όχθη.

Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Παλαιστίνιος ισλαμιστής, πέφτει με δύναμη πάνω της και την πετά πίσω, δίχως όμως να τη σκοτώσει.




Ο οδηγός, ο τρομοκράτης δηλαδή, κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, πλησιάζει την κοπέλα που είναι πεσμένη στο έδαφος και αρχίζει να τη σφάζει με απανωτές μαχαιριές.

Αφού αισθάνεται ότι την έχει καθαρίσει, περνά στην άλλη άκρη του δρόμου και κυνηγά έναν άλλο πολίτη, ο οποίος παρακολουθούσε αποσβολωμένος. Καταφέρνει να του ρίξει μερικές μαχαιριές, αλλά ο άνθρωπος αποφασίζει να αντισταθεί στον παρανοϊκό ισλαμιστή και οι δυο τους παλεύουν.

Εκείνη την ώρα καταφτάνει ακόμα ένας Ισραηλινός για να βοηθήσει τον συμπολίτη του που δέχεται επίθεση από τον «μοναχόλυκο» τρομοκράτη. Ο Παλαιστίνιος κάνει πίσω και επιστρέφει στη στάση, όπου αρχίζει να μαχαιρώνει πάλι το κορμί της κοπέλας που είναι πεσμένο στο έδαφος.

Οι δύο Ισραηλινοί τον καταδιώκουν και φεύγει. Λίγο μετά, ο Παλαιστίνιος, θα πέσει νεκρός από τις σφαίρες του στρατιώτη φρουρού στην είσοδο της πόλης Αλόν Σβουτ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, που έχει καταγράψει την τρομοκρατική επίθεση, από κάμερα ασφαλείας:

4 σχόλια

  1. δεν ειμαι φιλος των Εβραιων αλλα οταν βλεπω με τι ειδους απολιτιστα ανθρωπομορφα διποδα εχουν να κανουν οι ισραηλινοι εν μερει τους δικαιολογω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργησανε να τον σκοτωσουν το καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ισλαμιστές είναι τελικά κτήνη που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στον πλανήτη. Να ψοφήσουν όλοι μέχρι τον τελευταίο. Γιατί αν δεν ψοφήσουν όλοι τους, θα εξολοθρεύσουν εμάς τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re 'sy stoxe,giati grafeis paparies,apo pote oi palaistinioi ginane islamistes,tromokrates kai oti allo nomizeis,praksh apelpisias einai,trexa gyreye ti exei travhksei aytos o anthropos apo ta israhlina skylia,exoyn katapathsei thn xora toy,kai thn trone san ta skoylikia kai sinama genoktonoyn ton laon ths...opote hthikoi aytoyrgoi einai,kai einai ypaitioi ton prakseon toy palaistiniakoy laoy...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.