Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ 'ΧΟΥΝ...! ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ. -ΦΩΤΟ-

ΔΑΦΝΗ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ Με κάθε μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκεΣΤΙΣ24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, η Πανηγυρική Υπο...



ΔΑΦΝΗ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ

Με κάθε μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκεΣΤΙΣ24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, η Πανηγυρική Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας, πιστού αντιγράφου της Εικόνος η οποία βρίσκεται στην Ιερά Μονη Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν της Πλατείας Καλογήρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, παρουσία Αγιορειτών Πατέρων, κληρικών, του Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Μιχαήλ Σταυριανουδάκη μετά του Δημοτικού Συμβουλίου, μαθητών και μαθητριών των Σχολείων της Δάφνης, εκπροσώπων Παραδοσιακών και Πολιτιστικών συλλόγων, και πλήθους κόσμου όπου κατέκλυσε τους δρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμές απέδωσε Στρατιωτικό Άγημα και η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος.

Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος απο την Πλατεία Καλογήρων έως τον Ιερό Ναό με Στρατιωτικό όχημα, και στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε ειδικό σημείο προς προσκύνηση των πιστών.

Στη συνέχεια τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στην Παναγία μας.
dafni-1
dafni-2
dafni-3
dafni-4

http://www.romfea.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.