Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕΡΒΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ! ΜΕ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ TETRACOPTER DRONE ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΕΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία διεκόπη όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε αλβανική σημαία από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλα...



Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία διεκόπη όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε αλβανική σημαία από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Ακολούθησε σύρραξη. (videos)




Η αναμέτρηση στο Βελιγράδι βρισκόταν στο 41ο λεπτό της, όταν ένα ιπτάμενο αεροπλανάκι που μετέφερε την αλβανική σημαία έκανε την εμφάνιση του πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.








Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Στέφαν Μίτροβιτς, την κατέβασε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, σύμφωνα με την UEFA.







sport24

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.