Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΑΣ… ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος. Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει επανειλημμένες φορές («το έχουμε πει εκατό φορές», φώναζε τις προάλλες ο Σταθ...



Γράφει ο Αντίοχος.

Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει επανειλημμένες φορές («το έχουμε πει εκατό φορές», φώναζε τις προάλλες ο Σταθάκης) ότι ως κυβέρνηση δε θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες για το Μνημόνιο και το χρέος.

Ο γνωστός Χαρδαβέλλας, λοιπόν, ρώτησε τα συντρόφια με ποιόν άλλο τρόπο πέραν από την απειλή –έστω- των μονομερών ενεργειών, θα πειστούν οι διεθνείς τοκογλύφοι να μας… χαρίσουν το χρέος και να μας απαλλάξουν από το Μνημόνιο. Ιδού η αμίμητη απάντηση του συριζαίου Μητρόπουλου:

«Ρώτησα, χθες, το βουλευτή και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο, εάν υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο από το ΣΥΡΙΖΑ. Και η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι. «Θα πάμε και θα τη στήσουμε έξω από το γραφείο της Μέρκελ με σκηνές, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε» μου είπε με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια ο κ. Μητρόπουλος. Και με άφησε ξερό».

Συμπέρασμα: τα συντρόφια κοροϊδεύουν την κοινωνία! Μία από τα ίδια των Σαμαροβενιζέλων μας περιμένουν και με δαύτους! Γι’ αυτό: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!http://ethnikismosblog.wordpress.com/2014/10/24/ιδου-πωσ-οι-συριζαιοι-θα-πεισουν-τη-μερ/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.