Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ... ΟΞΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΕ ΟΞΥ!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;;;

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/10/2014), ενώ αναφέρθηκαν φθορές σε πέντε Ι.Χ...

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/10/2014), ενώ αναφέρθηκαν φθορές σε πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα κι ένα Ι.Χ. φορτηγό. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής καταγγέλλουν επιθέσεις σε οχήματά τους, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση εμπρησμού Ι.Χ. αυτοκινήτου που ανήκει σε πατέρα μεταλλωρύχου. Η περίπτωση αυτή ερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
Οι μεταλλωρύχοι, διά των εκπροσώπων τους στα τοπικά σωματεία, έχουν προσφύγει κατά το παρελθόν στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μηνυτήριων αναφορών -κατά αγνώστων- καταγγέλλοντας ότι δέχθηκαν απειλές και προπηλακισμούς από άτομα που εναντιώνονται στην επένδυση χρυσού.


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.