Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ...

«Ο Θοδωρής Μανωλίδης είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εγώ και ο Άδωνις», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Ευγενία Μανωλίδου...

«Ο Θοδωρής Μανωλίδης είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εγώ και ο Άδωνις», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Ευγενία Μανωλίδου, που βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στην γκαλερί του πρώην συζύγου της.

Η μουσικός και παρουσιάστρια, διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η Ευγενία βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής του Θοδωρή Μανωλίδη μαζί τα παιδιά της και τον σύζυγό της Αδωνι Γεωργιάδη και δεν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα με τα καλύτερα λόγια.

«Σε όλες τις εκθέσεις του πάω, δεν είναι η πρώτη φορά. Και εγώ και ο Άδωνις τον θαυμάζουμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει αποτελέσει μούσα του και έχει ποζάρει πολλές φορές για πίνακές του.

1 σχόλιο

  1. που είναι το περιεργο, δυο παιδια εχει μαζι του,θα πρεπει να εχουν καλες σχεσεις χαριν των παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.