Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ!

Μια βροχή φτάνει για να ξεβρακώσει το ψευδοκράτος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και τους απατεώνες εργολάβους του! Η συνήθης, ...


Μια βροχή φτάνει για να ξεβρακώσει το ψευδοκράτος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και τους απατεώνες εργολάβους του!

Η συνήθης, λοιπόν, κατάσταση -όταν βρέχει λίγο παραπάνω από το κανονικό-επικρατεί από χθες στην τριτοκοσμική επαρχία Αττικής της μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν!

Ολόκληρες περιοχές, όπως ο Πειραιάς, το Κερατσίνι, η Νίκαια, το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω, η Αγία Βαρβάρα, ο Κορυδαλλός, το Ίλιον, η Πετρούπολη, το Περιστέρι, η Ανθούπολη κ.α., θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Με δρόμους-ποτάμια, καταπλακωμένα ΙΧ αυτοκίνητα, πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια και άλλες καταστροφές και συμφορές.

Οι οποίες, δεν οφείλονται βεβαίως στην τύχη και στον κακό μας τον καιρό (σε άλλες χώρες επικρατούν πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες, χωρίς να γίνονται καταστροφές), αλλά στα «έργα πνοής» των εργολάβων του συστήματος. Οι οποίοι μονίμως καταστρέφουν, αλλά δεν πληρώνουν, γιατί οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν από το 1974 είναι συνένοχοί τους και τους προστατεύουν!

(ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση: σ’ ολόκληρη την Αττική έβρεχε καταρρακτωδώς, οι λαϊκές γειτονιές ήταν αυτές που πλημμύρισαν. Τυχαίο; Δε νομίζω! http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.