Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...;;; ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 5% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 4,5% ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ...!!!

Προβάδισμα 4,9 % του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της ΝΔ, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας "Metron Analysis" για την εφημερίδα "Π...


Προβάδισμα 4,9 % του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της ΝΔ, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας "Metron Analysis" για την εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23,7%, έναντι 18,8% της ΝΔ. Το Ποτάμι καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 6,1%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,9%, ενώ η Χρυσή Αυγή περιορίζεται στην πέμπτη θέση με ποσοστό 4,5%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4 % ενώ ο ΛΑΟΣ, συγκεντρώνει 2%.

Το 5,2% των ερωτηθέντων απαντούν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα, 17,7% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ", ενώ ποσοστό 5,2% των ερωτηθέντων δηλώνουν "Δεν θα ψηφίσω".

Την ίδια στιγμή, το 32% θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, το 18% τον Αλέξη Τσίπρα και το 36% απαντά "Κανέναν".

Στο ερώτημα "αν θα υπάρξει πλειοψηφία 180 βουλευτών από την παρούσα Βουλή ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας" το 58% των ερωτηθέντων εκτιμά πως δεν θα υπάρξει, έναντι των 33% που πιστεύει πως μπορεί η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο και 9% που απαντούν ΔΞ/ΔΑ.div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">

1 σχόλιο

  1. Θα τρίβουν τα ματάκια τους στις εκλογές... Μας βλέπω αντιπολίτευση και μετά θα δουν πόσα πήδια μπάζει ο σάκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.