Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙ@ΡΗ! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ... ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ!

Ο καταδικασμένος παιδεραστής Mitchell Harrison δολοφονήθηκε από δυο συγκρατούμενούς του, οι οποίοι αφού τον βασάνισαν, τον ξεκοίλιασαν...




Ο καταδικασμένος παιδεραστής Mitchell Harrison δολοφονήθηκε από δυο συγκρατούμενούς του, οι οποίοι αφού τον βασάνισαν, τον ξεκοίλιασαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στη φυλακή Frankland της Βρετανίας.

Ο Michael Parr και ο Nathan Mann, που βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για φόνο, είχαν κλείσει το στόμα του Harrison και τον υπέβαλαν φρικτά βασανιστήρια. Στη συνέχεια, με ένα μαχαίρι του έκοψαν το στομάχι, γράφει η Daily Mail.

Πηγή από τις φυλακές ανέφερε ότι πρόκειται για μια από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχει ποτέ δει, «έμοιαζε σαν να ήταν σκηνή από μεσαιωνικά βασανιστήρια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 32χρονος Parr και ο 23χρονος Mann, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον δολοφόνησαν όταν άκουσαν τις αρρωστημένες αφηγήσεις του για τα εγκλήματά του.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Harrison, o οποίος είχε βιάσει τουλάχιστον τρία νεαρά κορίτσια.


Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/10/blog-post_885.html#ixzz3FDw9bfid

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.