Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΙΒΙ Η ΚΑΝΑΛΑΡΧΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝΙΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 24 Η ΜΑΤΜΑΖΕΛ!

Πολλά έχουν γραφτεί για την εκπομπή της το τελευταίο διάστημα, από την αποχώρηση συνεργατών της μέχρι τις αλλαγές και το… κόψιμο. Ωστόσ...



Πολλά έχουν γραφτεί για την εκπομπή της το τελευταίο διάστημα, από την αποχώρηση συνεργατών της μέχρι τις αλλαγές και το… κόψιμο. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να αγνοεί- και να απαντά όταν θεωρεί ότι πρέπει - τα όσα ακούγονται και λέγονται και να συνεχίζει την προσπάθειά της με την εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

Οι φωτογράφοι εντόπισαν τη Σπυροπούλου σε μία χαλαρή της βόλτα τη Γλυφάδα με έναν φίλο της και από το χαμόγελό της μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι η παρουσιάστρια δεν το βάζει κάτω- μετά την αυστηρή κριτική.

Όσο για το look της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο παντελόνι, ριγέ μπλούζα και πάνινα παπούτσια, ένα casual στιλ που ταιριάζει στο νεαρό της ηλικίας της αλλά και τη περίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.