Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΙΡΑΜΑ: ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 100 ΚΑΜΑΚΙΑ ΣΕ 10 ΩΡΕΣ!

Πώς συμπεριφέρονται οι περαστικοί της Νέας Υόρκης στη θέα μια γυναίκας που περπατά στους δρόμους με τα εφαρμοστά της ρούχα (Vid) Χρήσ...


Πώς συμπεριφέρονται οι περαστικοί της Νέας Υόρκης στη θέα μια γυναίκας που περπατά στους δρόμους με τα εφαρμοστά της ρούχα (Vid)
Χρήστος Δεμέτης




Η ηθοποιός Shoshana B. Roberts έλαβε μέρος σε ένα κοινωνικό πείραμα που οργανώθηκε από την δράση hollaback που μάχεται κατά των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.


Τον Αύγουστο του 2014 ο Rob Bliss αποφάσισε να διερευνήσει το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης σε δημόσιους χώρους μετά από επίθεση που είχε δεχθεί η σύντροφος του.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο δέχθηκε να συμμετάσχει εθελοντικά και η υλοποίηση του project έγινε από την οργάνωση Hollaback.

Για 10 ώρες ο Rob περπάτησε μπροστά από την Shosana με μια κάμερα στραμμένη πάνω της και τοποθετημένη στο σακίδιο του.

Η καταγραφή όλων των πλάνων έγινε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μέρα μεσημέρι. Η ηθοποιός είχε τοποθετημένα μικρόφωνα στο σώμα της για να ηχογραφεί τα πάντα.

Σε μία περίπτωση ένας νεαρός περπατούσε ακριβώς δίπλα στην ηθοποιό επί πέντε λεπτά, παρότι εκείνη δεν του μιλούσε.

Κατά τη διάρκεια του δεκάωρου γυρίσματος, η Roberts αντιμετώπισε πάνω από 100 περιπτώσεις λεκτικής παρενόχλησης, χωρίς να υπολογίζονται τα κοιτάγματα ή τα αθώα σφυρίγματα.

Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται παρακάτω:

news247

2 σχόλια

  1. Μονο μαυρους ειδα να της μιλανε. Αρα να μη μας λενε ψεματα στο τελος του βιντεο, οτι δεν εχει να κανει με την καταγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα τη μουλαρα,ουτε να περπαταει δεν ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.