Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΗΚΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑ... ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Zευγάρι Γερμανών δολοφονήθηκαν σε σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Αλάνια Ο 65 ετών Πήτερ Χόρβαρτ και 50 ετών σύζυγος του Κερτσίν Χόρβαρ...


Zευγάρι Γερμανών δολοφονήθηκαν σε σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Αλάνια

Ο 65 ετών Πήτερ Χόρβαρτ και 50 ετών σύζυγος του Κερτσίν Χόρβαρτ βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα με ταινία στο στόμα και δολοφονημένοι στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Αλάνια της Αττάλειας.

Το ζευγάρι είχε έρθει για διακοπές τον περασμένο μήνα στην Αλάνια και είχαν νοικιάσει σπίτι. Καθώς οι συγγενείς τους για μέρες δεν είχαν νέα τους, ενημέρωσαν τις δυνάμεις ασφαλείας στην Τουρκία. Οι ομάδες ασφαλείας με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα του 10 ορόφου. Εκεί βρήκαν σε διαφορετικά δωμάτια τα πτώματα των Γερμανών.

ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Εντοπίστηκε πως και οι δύο είχαν δεμένα χέρια και πόδια, στο στόμα είχαν ταινία και δολοφονήθηκαν με χτυπήματα που δέχτηκαν στο κεφάλι τους. Μετά από την επιτόπια εξέταση, τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του δήμου Αλάνιας. Πιστεύεται πως το ζευγάρι δολοφονήθηκε πριν από 10-15 μέρες.

………….

DHA 21/8/2014 - tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.