Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ Η… ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Όσο πλησιάζει η Δίκη του Αιώνα (και της απόλυτης ξεφτίλας του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος), τόσο τα ελεεινά παπαγαλάκια του συσ...


Όσο πλησιάζει η Δίκη του Αιώνα (και της απόλυτης ξεφτίλας του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος), τόσο τα ελεεινά παπαγαλάκια του συστήματος οργιάζουν βγάζοντας βρωμερές (σαν τα μούτρα τους!) φήμες, εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Μία εξ’ αυτών –όχι η πιο… φρέσκια- ήταν ότι οι προφυλακισμένοι στα κάτεργα της «δημοκρατίας» τους, Αρχηγός και βουλευτές της Χρυσής Αυγής… καλοπερνάνε!!!

Τη βρώμα αυτή, την ξανάφερε στην επιφάνεια η θρασύτατη βουλευτής της… ρημαγμένης ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη, με ερώτηση στη βουλή. Και, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του, αλλά σίγουρα για το διάστημα που είναι υπουργός, είπε την καθαρή αλήθεια:

«Ουδεμία προνομιακή μεταχείριση απολαμβάνουν έναντι των άλλων κρατουμένων οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό δηλώνει με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου».

Πάντως, εφόσον τα καθεστωτικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ… ζηλεύουν την… προνομιακή μεταχείριση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, όταν θα έρθει η ώρα να δώσουν λόγο για το υστέρημα του ελληνικού λαού που παντελόνιαζαν από τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους, θα τους επιφυλάξουμε ανάλογη… προνομιακή μεταχείριση στις φυλακές που θα τους στείλει η (πραγματικά…) ανεξάρτητη δικαιοσύνη! 
ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.