Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ... ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΣΥΤΝΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ.  Ο κ...


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ. 

Ο κ. Βρεττάκος δήλωσε ότι «για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, φασίστες χτύπησαν την πόλη μας, μόνο που τώρα φορούσαν και στολές. Η σημερινή μεγαλειώδης πορεία που τίμησε τη μνήμη του Παύλου τους ενόχλησε και αυτό φάνηκε με δύο τρόπους: Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν».

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι «ήθελαν να κάψουν την πόλη. Αυτά τα έκαναν οι φασίστες με στολή – κι ας μου κάνουν μήνυση» και συμπλήρωσε ότι «ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι. Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς».
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΑΓΟΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙ... ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΟΤΟΥΛΕΣ;

4 σχόλια

  1. Ειπαμε η κοκκινη χολερα κυριαρχει σε όλους τους τομείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι. Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς». 'Έλα ρε μεγάλε πάρε φόρα με την όπισθεν και έλα να μας τα κλ@σεις. Για τους φασίστες χωρίς στολή που καίνε την Ελλάδα από το 1918 θα πεις κάτι;;;; άντε και γ@μ@σου πανηλίθιε που επειδή η ληστοσυμμορία σας είναι αδύνατον να αναδείξει ήρωες, κατεσκευάζετε τους (μαϊμού) δικούς σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. moy aresei poy kapote akoyga na lene gia thn manh oti ligo ekso apo to xorio yparxei enas vraxos poy grafei ''an eisai kommoynisths gyrna piso'',kai me ton kairo apodeixtike oti oxi mono oti einai kommoynistes alla kai trela kommatoskyla!!!!...Y.G.to 90%toy OLP kai toy dhmoy peiraia einai apo ekei,kai to ypoloipo 10% einai gamproi, nyfes kai koymparoi ayton...me tis ygeies mas ypokrites...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...aaa!...kai edo logokrisia,kati den moy kathete kala...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.