Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΜΕΣΑ, ΕΝΑΣ ΕΞΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 2.000Ε, ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ... -ΒΙΝΤΕΟ-

Την προφυλάκιση του 27χρονου και του 24χρονου για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, στην Κρήτη, αποφάσισε η ανακρίτρια, ενώ...


Την προφυλάκιση του 27χρονου και του 24χρονου για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, στην Κρήτη, αποφάσισε η ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης.



Οι δύο νεαροί μαζί με έναν 22χρονο απολογήθηκαν για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Ηρόδοτος - Εθνικός, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, με τους δύο να κρίνονται προφυλακιστέοι.


Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι ορίζουν πως θα πρέπει να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ, να μην φύγει από τη χώρα, αλλά και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Οι διώξεις που είχαν ασκηθεί, αφορούσαν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση, ενώ στον 24χρονο είχε ασκηθεί και δίωξη για παράνομη οπλοφορία.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.