Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος. «Είναι η Αμυγδαλέζα φυτώριο φασιστών;», ρωτάει η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Και μας θυμ...

Γράφει ο Αντίοχος.

«Είναι η Αμυγδαλέζα φυτώριο φασιστών;», ρωτάει η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Και μας θυμίζει την ερώτηση-ξεφτίλα που κατέθεσαν στη βουλή κάποιοι βουλευτές τους, για ένα καθαρά «αδίκημα» γνώμης! Πρόκειται για «αδίκημα» που διέπραξαν άνδρες της σχολής αξιωματικών της Αστυνομίας, όταν κατά τη διάρκεια «αντιρατσιστικού» μαθήματος, έκαναν το «λάθος» να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους –«λάθος» ασυγχώρητο στην τελευταία κομμουνιστική δικτατορία της Ευρώπης-, με αποτέλεσμα να τους καρφώσει η… καθηγήτριά τους!!! Προφανώς, οι συριζομούρηδες επανέρχονται γιατί δεν ικανοποιήθηκαν από την απάντηση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (που προφανώς θεώρησε ότι θα είναι μέγιστο πολιτικό λάθος να διώξει δεκάδες ή και εκατοντάδες δοκίμους και υποβάθμισε το θέμα…). Ιδού το ξεδιάντροπο κείμενο, με το οποίο οι νοσταλγοί του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και όλων των ερυθρών δικτατόρων του παρελθόντος, απαιτούν διώξεις για λόγους φρονήματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Στις 03-07-2014 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Β. Τσουκαλάς, Χαρά Καφαντάρη και Μαρία Διακάκη κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την συμπεριφορά και τις πολιτικές απόψεις υποψήφιων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια σεμιναρίου με θέμα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία στη σχολή της Αμυγδαλέζας στις 05-03-2013, οι σπουδαστές του 3ου εκπαιδευτικού τμήματος προέβησαν σε δηλώσεις συμπάθειας-συμφωνίας με τις πολιτικές θέσεις και απόψεις του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, και μάλιστα την περίοδο που έρευνα στην Αστυνομία κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν υφίσταντο πυρήνες της Χ.Α. στην ΕΛ.ΑΣ. και ότι η επιρροή της ήταν περιορισμένη, ενώ ο τότε αρμόδιος Υπουργός κόμπαζε γι’ αυτό… Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει επ’ αυτού, όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της Π.Δ.Ε., ελπίζουμε σε εύλογο χρόνο και όχι στον «ενεστώτα διαρκείας» που χαρακτηρίζει τις αντίστοιχες Ε.Δ.Ε.».

(ΥΓ): Όλη η Ελλάδα Αμυγδαλέζα, σταλινομούρηδες!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.