Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΕ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...

του Ισλαμικού Κράτους «ξαναχτυπούν» μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να δείξουν στον κόσμο πώς εκπαιδεύουν μικρά παιδιά και ετοιμάζουν του...



του Ισλαμικού Κράτους «ξαναχτυπούν» μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να δείξουν στον κόσμο πώς εκπαιδεύουν μικρά παιδιά και ετοιμάζουν τους μελλοντικούς μαχητές τους.

Σε ένα νέο βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ισλαμιστές αντάρτες, απεικονίζονται μικρά παιδιά, με όπλα στα χέρια, να μαθαίνουν την τέχνη του πολέμου από τους σκληρούς τζιχαντιστές.

Μάλιστα, όταν οι τζιχαντιστές ρωτούν στο βίντεο ένα μικρό αγοράκι, τι θα ήθελε να πει στους «άπιστους», εκείνο απαντά: «Άπιστοι... θα πεθάνετε».

Πάντως, ένα 13χρονο αγόρι το οποίο κατάφερε να δραπετεύσει από τα «στρατόπεδα»των τζιχαντιστών και να φτάσει ως την Τουρκία αποκάλυψε στο CNN -διατηρώντας την ανωνυμία του- ότι οι ισλαμιστές μάθαιναν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα όπλα, να διαβάζουν το κοράνι, αλλά τα ανάγκαζαν, επίσης, να παρακολουθούν φρικιαστικά βίντεο με εκτελέσεις «άπιστων».


Μάλιστα, ο νεαρός είπε ήθελε αρχικά να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρας του και όταν εκείνος προσπάθησε να τον εμποδίσει, οι τζιχαντιστές τον απείλησαν ότι θα του έκοβαν το κεφάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.