Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ... ΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ!!!

Με πλαστά έγγραφα που είχε εκδώσει στην πατρίδα του στο όνομα άλλου προσώπου, νοίκιαζε μηχανάκια και τα παρακρατούσε με σκοπό ενδεχομέν...


Με πλαστά έγγραφα που είχε εκδώσει στην πατρίδα του στο όνομα άλλου προσώπου, νοίκιαζε μηχανάκια και τα παρακρατούσε με σκοπό ενδεχομένως να τα πουλήσει.

Η δραστηριότητα του 22χρονου δράστη αποκαλύφθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης στην Παραλία Πιερίας, όταν δέχθηκαν καταγγελία ότι την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή είχε νοικιάσει από την ίδια επιχείρηση δύο μοτοποδήλατα, τα οποία όμως δεν τα επέστρεψε και τα παρακράτησε παράνομα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το Γερμανό και βρήκαν τα μοτοποδήλατα στην κατοχή του, τα οποία επέστρεψαν στην εταιρεία ενοικίασης.

Όμως, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη διαπίστωσαν ότι τόσο το δελτίο ταυτότητας όσο και η άδεια ικανότητας οδήγησης που είχε επιδείξει είχαν εκδοθεί νόμιμα από τις αρχές της Γερμανίας, αλλά σε άλλο όνομα.

Έτσι, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Έλα Στόχε μην γινόμαστε ρατσιστές απλά θα πρέπει να μας πληρώσει δίνοντας την χώρα του στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.