Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ «ΑΡΧΕΣ» ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ «ΚΡΥΒΕΤΑΙ» Η ΡΟΥΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ (Ή ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ;)

Γράφει ο Αντίοχος. Εκτός από τον Νικολάκη τον Μαζιώτη που συνελήφθη (όπως συνελήφθη…), υπάρχει και μια δεύτερη καταζητούμενη «επαν...


Γράφει ο Αντίοχος.

Εκτός από τον Νικολάκη τον Μαζιώτη που συνελήφθη (όπως συνελήφθη…), υπάρχει και μια δεύτερη καταζητούμενη «επαναστάτρια του 18μήνου» που πρέπει να συλληφθεί, η γυναίκα του η Ρούπα. Τι γίνεται μ’ αυτήν άραγε; Που να βρίσκεται; «Κατά την ΕΛΑΣ, στην επαρχία κρύβεται… φιλοξενούμενη η Ρούπα» μας πληροφορεί το σίγουρα καλά πληροφορημένο (εκ των έσω…)  «Έθνος» του Μπόμπολα.

Ιδού και κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες:

«Οι ειδικοί δεν αποκλείουν η Π. Ρούπα να κρύβεται στην επαρχία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και την «ασυλία» φίλων του ζευγαριού που δεν έχουν καμία άλλη σχέση με το αντάρτικο πόλης, αλλά λειτουργούν ως «ασπίδα προστασίας» για τη φυγόδικο και το παιδί της. Βέβαιο θεωρείται ότι το «σχέδιο β» ήταν έτοιμο από καιρό σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά, όπως τελικά συνέβη».

Υπάρχει κανείς από όσους διαβάσατε τα παραπάνω, που να μη βγάζει το συμπέρασμα ότι οι «αρχές» γνωρίζουν πολύ καλά που ακριβώς «κρύβεται» η Ρούπα (πόλη, οδό και αριθμό…), αλλά δεν τη συλλαμβάνουν γιατί είναι προστατευόμενή τους; 

(ΥΓ): Ξέχωρα απ’ όλα αυτά, πόσο δύσκολο είναι να πιαστεί μια γυναίκα τρομοκράτισσα που κουβαλάει μαζί της το τρίχρονο παιδάκι της; Έλεος πια!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.