Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΞΥΛΟ... ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΩΝ,

aftonomi Οι βουλευτές των αλβανικών κομμάτων DPA και DUI αντάλλαξαν γροθιές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής ...


aftonomi
Οι βουλευτές των αλβανικών κομμάτων DPA και DUI αντάλλαξαν γροθιές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, σχετικά με την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2014 .
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η σημερινή (Τρίτη) συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, όπου συζητείται η πρόταση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ για αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2014.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών (DPA) Ορχάν Ιμπραήμι αρχικά είχε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος DUI Ταλάτ Τζαφέρι. Λίγα λεπτά αργότερα οι βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν γροθιές.

Σχετικά, με την αναθεώρηση που προτείνει η κυβέρνηση, το ύψος του προϋπολογισμού θα μειωθεί κατά 2%.

Το αντιπολιτευόμενο DPA, διαφωνεί με την αναθεώρηση αυτή του προϋπολογισμού καθώς, όπως υποστηρίζει, θα μειωθούν τα κονδύλια που προορίζονται για τα αλβανικά επιστημονικά και πολιτιστικά ιδρύματα στην ΠΓΔΜ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.