Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

Πάνω από 230 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ στις συγκρούσεις στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, το Ισλαμαμπάντ, ανάμεσα στην αστυνομία κ...


Πάνω από 230 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ στις συγκρούσεις στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, το Ισλαμαμπάντ, ανάμεσα στην αστυνομία και τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές, σύμφωνα με δύο νοσοκομεία.

«Έχουμε κάνει εισαγωγή 164 τραυματιών, περιλαμβανομένων δύο που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ουάσιμ Χαουάτζα, εκπρόσωπος του νοσοκομείο PIMS του Ισλαμαμπάντ.

Από τη δική του πλευρά το νοσοκομείο Polyclinic έκανε λόγο για 70 τραυματίες, κάτι που αυξάνει σε τουλάχιστον 234 τον απολογισμό των τραυματιών.





Χιλιάδες υποστηρικτές του Ιμράν Χαν, ενός πρώην παίκτη του κρίκετ ο οποίος έχει κατέβει στην πολιτική και είναι έντονα εθνικιστής, καθώς και του Ταχίρ ουλ Κάντρι, ενός πνευματικού ηγέτη που ζει στον Καναδά, διαδηλώνουν καθημερινά από την 15η Αυγούστου στο Ισλαμαμπάντ απαιτώντας να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ, τον οποίο η αντιπολίτευση κατηγορεί για εκλογική νοθεία.

O Ιμράν Χαν
O Ιμράν Χαν


O Ταχίρ ουλ Κάντρι
O Ταχίρ ουλ Κάντρι


Νωρίτερα χθες, ο Σαρίφ εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι διαδηλωτές αποπειράθηκαν να πολιορκήσουν την κατοικία του πρωθυπουργού για πρώτη φορά χθες και - επίσης για πρώτη φορά - η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών για να τους απωθήσει.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.