Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ... ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ...

Ένα πολωνικό επιβατικό αεροσκάφος, το οποίο κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, στο Αερο...

Ένα πολωνικό επιβατικό αεροσκάφος, το οποίο κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και οδηγήθηκε πίσω στο αεροδρόμιο της Πολωνίας.
Οι ισραηλινές αρχές, έδωσαν οδηγίες την περασμένη Παρασκευή, στον πιλότο του αεροσκάφους να περιμένει στον αέρα, καθώς είχε εκτοξευθεί ρουκέτα από την πλευρά του Λιβάνου, με αφορμή τις πολεμικές συγκρούσεις στη Γάζα, όπου πραγματοποιούνται αεροπορικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού και χερσαίες επιχειρήσεις.
Ο πιλότος όμως της αεροπορικής εταιρείας LOT, αποφάσισε αντί να περιμένει, να κατευθυνθεί προς το κοντινό Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Αφού περίμεναν εκεί μαζί με επιβάτες και προσωπικό για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το αεροσκάφος απογειώθηκε και πάλι για να επιστρέψει όμως πίσω στην Πολωνία, καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η προσγείωση του στο ισραηλινό αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.