Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

Ξεκατίνιασμα μέσα από το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου. «Το Διαζύγιο» – όπως θα είναι και ο τίτλος του – αφορά άγνωστες πτυχές του δ...


Ξεκατίνιασμα μέσα από το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου. «Το Διαζύγιο» – όπως θα είναι και ο τίτλος του – αφορά άγνωστες πτυχές του διαζυγίου της με τον Α. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βιβλίο, το οποίο στηρίζεται στο ημερολόγιό της, αναφέρεται στην σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου και με την Δήμητρα Λιάνη, αλλά και στις αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το περιστατικό.

Η 92χρονη σήμερα κ. Παπανδρέου αναφέρεται ονομαστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στο πώς σχολίασαν το γεγονός.

Άραγε θα λέει στο βιβλίο και για τα λεφτά που πήρε η Μαργαρίτα μέσω της ΜΚΟ ΚΕΔΕ;

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ΜΚΟ ΚΕΔΕ, την οποία οργάνωσε και ίδρυσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου το 1988, αλλά λειτούργησε τον επόμενο χρόνο, όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, από την αρχή της λειτουργίας της η ΜΚΟ, που διήυθυνε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, είχε αναπτύξει σημαντικές δράσεις με επιτομή τη δραστηριότητα της Winpeace, μιας ειρηνευτικής πρωτοβουλίας γυναικών της Τουρκίας και Ελλάδας.

Η ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου, φέρεται να έλαβε το 2002 επιχορήγηση ύψους 399.694 ευρώ με την υπογραφή του τότε αρμοδίου υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου, ενώ στην περίοδο 2001-2004 συμμετείχε σε προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν μόνο από την ΥΔΑΣ με 1.050.000 ευρώ.

Ωστόσο, η ΚΕΔΕ εκτός από τα προγράμματα του Υπουργείου Εξωτερικών, κέρδισε κι άλλα, που χρηματοδοτούνταν από τα Υπουργεία Απασχόλησης και Υγείας, ενώ το 2011 χρηματοδοτήθηκε και από το…Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Με την διαπλοκή στο αίμα τους να κυλά οι κλεφτοπασόκοι (και οι συγγενείς τους), πάντα έβρισκαν τον τρόπο να χρηματοδοτούν την άστατη και πολυέξοδη ζωή τους. Ζωή που περιελάμβανε γυναίκες – παιδιά – ερωμένες – βίλες… Πότε ακριβώς θα απαλλαγούμε από τα μιάσματα της πολιτικής και της παρα-πολιτικής που μας έχουν επιβάλλει;;;

Υ.Γ. Τι, ο λογαριασμός; Μα τον πληρώνεις ήδη βρε δύστυχε.. Και εσύ και εγώ, κερνάμε τις ορέξεις τους…http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.