Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ...;;; 26ΧΡΟΝΗ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 87ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ 1025 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΣ...

Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ένας ηλικιωμένος μόλις είδε μια νεαρή γυναίκα να του πιάνει κουβέντα στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας κι έ...


Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ένας ηλικιωμένος μόλις είδε μια νεαρή γυναίκα να του πιάνει κουβέντα στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας κι έτσι αντιλήφθηκε αμέσως ότι προσπαθούσε να «βουτήξει» το πορτοφόλι του. Όταν αντιστάθηκε, όμως, η δράστιδα τον χτύπησε εν ψυχρώ και τον έριξε στο έδαφος!

Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο όπου την περίμενε ένας άνδρας συνεργός της. Ο 87χρονος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η λησταρχίνα του είχε αρπάξει 1.025 ευρώ και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Αγρινίου και Πρέβεζας. Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Λευκάδας και οι επιβάτες του, ένας 26χρονος και μία 27χρονη, αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Πάνω τους, όμως, βρέθηκαν μόνο 118,7 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πού έκρυψαν τα υπόλοιπα χρήματα. Το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.