Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ 12ΩΡΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ...

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει μια 12ωρη πα...


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει μια 12ωρη παύση των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας στις 07.00, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) σήμερα Σάββατο, ανέφερε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.

Η πηγή αυτή, που μίλησε στους δημοσιογράφους υπό τον όρο να τηρηθεί η ανωνυμία της, δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει νωρίτερα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κάιρο.

Η Χαμάς συμφώνησε με τη 12ωρη παύση των εχθροπραξιών στη Γάζα και η οποία θα ξεκινήσει στις 08:00, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος της ισλαμικής ομάδας, Σαμί Αμπού Ζούχρι.

Ο Ζούχρι δήλωσε ότι η Χαμάς, σε συνεννόηση με όλες τις ένοπλες ομάδες στη Γάζα, συμφώνησαν για την προσωρινή κατάπαυση του πυρός για την οποία, όπως είπε, διαμεσολάβησαν τα Ηνωμένα Έθνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.