Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΔΟΥΡΟΥ... ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Από αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα, είπε η Ρένα Δούρου, μιλώντας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από το προεκλογικό ...


Από αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα, είπε η Ρένα Δούρου, μιλώντας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από το προεκλογικό της κέντρο στα Προπύλαια, έπειτα από τη «μάχη» με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής.

«Θα αλλάξουμε τις ζωές μας στην Περιφέρεια Αττικής», είπε και δείχνοντας τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της, τόνισε: «Θα αλλάξουμε τις ζωές μας σε όλη την χώρα».

«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε. Δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, διαφορετικά, κόντρα στα συμφέροντα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς με τους πολίτες, για του πολίτες, από τους πολίτες δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην Περιφέρεια δεν θα υπάρχουν
δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας».

Θέλουμε να φτιάξουμε την Ελλάδα με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, είπε, συμπληρώνοντας ότι «θα πορευτούμε όλοι μαζί, αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.